Личните дневници са нещо много опасно, особено когато принадлежат на

...
 
Личните дневници са нещо много опасно, особено когато принадлежат на
Коментари Харесай

Дъщерята на Джо Байдън със смущаващи признания за президента на САЩ (Личният й дневник накара и съдиите да се изчервят)

 

Личните дневници са нещо доста рисково, изключително когато принадлежат на дъщерята на американския президент. Ашли Байдън обаче преди дни трябваше да разкрие потресаващи детайлности за персоналния си живот, откакто персоналният й дневник беше откраднат и оповестен в мрежата.

Официално семейство Байдън отхвърли оповестеното наличие да е същинско, само че пред съда Ашли е удостоверила, че това е персоналният й дневник. А в него има неща, за които Джо Байдън сигурно не би желал да стават обществено притежание.

Ашли, която е основала дневника по съвет на психолога си, сега продължава да се лекува от проблеми с дрогата. Тя счита, че нейната взаимозависимост е зародила вследствие на смущаваща интимна непосредственост с братовчедка й, с татко й, с който се къпе дружно в много зрелост и поради дейните занимания на родителите си в спалнята, на които  е безмълвен очевидец години наред. Подробните самопризнания на Ашли накараха даже съдиите да се изчервят, а Тръмп, който несъмнено не е светец, наподобява изцяло възпитан родител, спрямо него.

И макар че Ашли по никакъв метод не приписва на татко си опити за малтретиране от негова страна върху нея, признанията, които прави, несъмнено не се свързват с образа на президента за стабилен фамилен мъж със устойчиво семейство и здрави морални връзки. А приблизително статическия гласоподавател, изрично няма да утвърди един подобен човек да продължава да е отпред на страната. Дори и в случай че алтернативата е Тръмп.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР